TARGI   •   KONFERENCJE   •   INNOWACJE   •   ANALIZY   •   WYWIADY   •   OPINIE   •   REPORTAŻE

TARGI • KONFERENCJE • INNOWACJE • ANALIZY
WYWIADY • OPINIE • REPORTAŻE

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI2021-12-16T19:06:35+01:00

Portal www.biznesiekologia.com (zwany dalej PORTAL) dba o prawo do prywatności Użytkowników portalu. Każdego Użytkownika portalu www.biznesiekologia.com oraz serwisów tematycznych wchodzących w jego skład, obowiązuje polityka prywatności, której treść znajduje się na tej stronie. Portal zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności, jednakże zmiany nie naruszą podstawowej zasady – www.biznesiekologia.com nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych lub adresowych klientów/ użytkowników Portalu i serwisów.

Portal gromadzi dane o Użytkownikach zgodnie z Regulaminem Portalu, zgodnym z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanym dalej RODO.

Rejestracja

Każda Osoba (Użytkownik) korzystający z rejestracji w Portalu www.biznesiekologia.com oświadcza że podane przez niego dane są zgodne z prawdą, a także wyraża zgodę (zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych i RODO) na ich przetwarzanie przez Portal. Każdy zarejestrowany użytkownik Portalu ma prawo wglądu oraz modyfikacji swoich danych osobowych podanych podczas rejestracji. Uzyskane dane są przetwarzane przez Portal w celu poznania oczekiwań Użytkownika, aby udoskonalać ofertę oraz usługi Portalu. Poza formularzem rejestracji osób fizycznych lub firm oraz formularzem w serwisie ogłoszeniowym, dane osobowe mogą być zbierane podczas konkursów lub innych działań na łamach Portalu. Rejestracja w serwisie ogłoszeń jest obowiązkowa.

Pliki Cookie i identyfikatory urządzeń

Używając serwisów należących do Portalu www.biznesiekologia.com , w tym aplikacji mobilnych każdy Użytkownik wyraża zgodę na wykorzystywanie plików cookie oraz identyfikatorów urządzeń do realizacji usług, personalizowania reklam i analizowania reklam na Portalu. Jeżeli Użytkownik nie wyraża zgody na używanie przez Portal cookie, powinien je zablokować w ustawieniach swojej przeglądarki.

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane w serwisie należącym do Greypartnerships Sp. z o.o. przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum, itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających Portal. Portal nie ma możliwości zabezpieczenia swoich Użytkowników przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Użytkownikom informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Wyłączenie odpowiedzialności

Informacje zawarte w artykułach i materiałach wideo na łamach Portalu są zgodne z opinią jego autorów. Opinie wyrażone przez innych Użytkowników (społeczność) na forum, w komentarzach, w artykułach czytelników lub w inny sposób nie muszą być zgodne z opinią Portalu.

Portal www.biznesiekologia.com oraz redakcja Magazynu biznes&EKOLOGIA nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy. Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę, bądź wysyłając pieniądze. Przykładamy dużą wagę do uwierzytelnienia reklamodawcy, lecz nie możemy odpowiadać za postępowanie reklamodawców. Dane adresowe oraz szczegóły oferty każdego reklamodawcy można uznać za pewne tylko w momencie publikacji.

Copyright

Właścicielem Portalu www.biznesiekologia.com jest podmiot gospodarczy pod nazwą Greypartnerships Sp. z o.o. Jeżeli nie stwierdzono inaczej, wszystkie materiały zawarte w witrynach (teksty, obrazy, grafiki, jak i inne elementy twórcze) są chronione prawami autorskimi lub prawami ochronnymi wynikającymi z rejestracji znaków towarowych należą do Greypartnerships Sp. z o.o. lub są przez ten podmiot licencjonowane.

Copyright (C) Korzystanie z materiałów redakcyjnych portalu www.biznesiekologia.com wymaga wcześniejszej zgody podmiotu gospodarczego pod nazwą Greypartnerships Sp. z o.o. oraz zawarcia stosownej umowy licencyjnej. Na podstawie art. 25 ust. 1 pkt. 1 b) ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych Greyprtnerships Sp. z o.o. wyraźnie zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie artykułów zamieszczonych w programach oraz na Portalu www.biznesiekologia.com zabronione.

Przejdź do góry